J31 Costum tematic de - corsar

din categoria Pirat


Preț: 174.0 Lei


Produsul este alcatuit din: Costum tematic de pirat din sacou accesorizat cu broderie aurie, snur reglabil in fata; rochie neagra scurta fara bretele cu tul si elastic in talie; accesoriu cap, ochi si cizme Material: 95%Polyester, 5%Spandex Inaltime maxima recomandata: 1.65m
wildfashion

http://www.wildfashion.ro/ > >

Vezi alte produse de la wildfashion

Suntem Wild Fashion pentru tine, pentru acele momente în care pur și simplu vrei să te relaxezi cu o sesiune de shopping, dar gândul că ieși din casă pentru un drum la mall te descurajează complet, pentru atunci când îți dorești ceva feminin, provocator, pentru atunci când vrei să impresionezi, să întorci priviri, pentru când vrei să fii fata sexy și rea, dar și pentru atunci când vrei să fii o doamnă distinsă, elegantă care, prin atitudine și ținută impune respect. 

Suntem Wild Fashion pentru prietenii tăi care caută să-și facă un cadou special, pentru iubitul tău care te vrea provocatoare în dormitor sau vrea să te surprindă cu o ținută elegantă. 

Suntem Wild Fashion pentru că avem curajul să provocăm, să explorăm și să prezentăm toate aspectele modei. De la îmbrăcăminte casual, de zi, până la ținute de seară, elegante, rochii de cocktail, ținute de club, costume de baie sau lenjerie intimă sexy, propunem alternative pentru toate gusturile. 

Curajul de a aborda cele mai îndrăznețe tendințe, dar și varietatea produselor, ne-a ajutat să ne câștigăm clienții, iar varietatea produselor și noutățile permanente i-a determinat să ne urmărească îndeaproape.